Hvad Spørger En Psykolog Om?

Billede credits: Pixabay

Måske er du eller en du kender lidt tilbageholden overfor at komme til psykolog fordi du eller personen er bange for hvad psykologen vil spørge ind til.

Her prøver vi at give dig et indblik i hvad psykologen eventuelt vil spørge dig om. 

vad spørger en psykolog om? - Det er meget forskelligt hvad den individuelle psykolog vil spørge en patient om og det kommer også an på hvorfor patienten har søgt behandling hos en psykolog. 

Nogle psykologer spørger meget ind til patienten og patientens liv, for at prøve at nå til bunds i hvornår eller hvordan noget er opstået, eksempelvis som angst, depression eller stress. 

Andre psykologer har en mere metodisk tilgang, hvor de bruger forskellige terapiformer og øvelser og har måske ikke brug for så meget baggrundsviden for at hjælpe patienten. 

Umiddelbart vil de fleste psykologer spørger lidt ind til dig, for at forstå lidt om hvem du er, hvad din situation er med din familie og omgangskreds. 

Det afhænger altså af hvad man skal behandles for og hvem psykologen er, for at man kan sige hvad en psykolog vil spørge om. 

Hvis du er tvivl om hvad psykologen vil snakke om, så kontakt eventuelt psykologens kontor og spørg om de mere konkret kan fortælle om behandlings metoder, men det vil også være meget individuelt fra patient til patient.  

OBS: teksten på netop denne artikel er bragt i samarbejde med avXperten. avXperten er kendt for at sælge f.eks: El kedel. Tak til avXperten det betyder meget for os.