Hvad Er Binge Eating Disorder? - Få Svaret Her!

Billede credits: Pixabay

hvad er binge Eating Disorder - Måske har du hørt ordet "Binge" når man snakker om at se serier på streamingtjenester i flæng, men det er også ordet der bruges, når der er tale om en spiseforstyrrelse hvor man konstant spiser og overspiser. 

Hvis man har spiseforstyrrelsen binge eating disorder, betyder det at man overspiser, men ikke bare lidt, man overspiser store mængder mad. 

Har man denne spiseforstyrrelse så kan man simpelthen ikke stoppe sig selv når man får de har tilfælde hvor man bare spiser og spiser, hvor det er en form for tvangsfodring af sig selv og man overspiser i perioder. 

Det er altså tilbagevendende tilfælde af at man overspiser og ikke bare en engang ting, at man en enkelt dag slår sig selv løs i mad og ædegilde. 

Dette er en af de nyeste spiseforstyrrelser som først rigtig blev anerkendt som spiseforstyrrelse i 2018. 

Ligesom bulimi og anoreksi er binge eating disorder en spiseforstyrelse som man nu kan sætte en diagnose på hvis en patient lider af dette. 

I danmark er man dog ikke helt klar med diagnose systemet, men det forventes at blive aktuelt i 2022 at man kan diagnosticere danskere med denne lidelse.